ETwining Projemiz

ÇOCUK SU ATTÖLYEM(CHİLDREN'S WATER WORKSHOP)

Okulumuz öğretmenlerinden Bircan ALACABEY başlatıığı projeyle ilgili şu açıklamalarda bulundu.Öncelikle porojeye destek öğretmenlerimize,öğrenci ve aillerine teşekkür ederiz.

Dünyamızı yakın gelecekte bekleyen en büyük sorun  tüm canlıların yaşam kaynağı olan suyun tükenme tehlikesidir. Projemizin amacı, hedef kitlemiz olan çocuklarda su farkındalığı geliştirmektir. The biggest problem that awaits  our world in the  near future is the danger of extinction,which is the sourrceof life  for all living things.The aim of our project is to develop water awarenenss amongchidren,our target audiennce.

01.05.2021 128