Öğretmenimiz Ayşe AKĞEYİK, Okulumuzda eTwinning

Okulumuz A şubesi öğretmeni Ayşe AKĞEYİK tarafından yürütülen projede, çocuklarda keşfetme duygusunu harekete geçiren duyusal etkinliklerinfarklı materyal ve nesnelerle duyusal açıdan desteklenerek, çocuklarda odaklanma, dikkat, sesleri, görselleri, dokuları ayırt etme becerisini geliştirme, el-göz-ayak koordinasyonu, sosyalleşme gibi becerilerin sağlanması hedeflenmiştir.

04.04.2022 152

Okulumuz A şubesi öğretmeni Ayşe AKĞEYİK tarafından yürütülen projede, çocuklarda keşfetme duygusunu harekete geçiren duyusal etkinliklerin farklı materyal ve nesnelerle duyusal açıdan desteklenerek, çocuklarda odaklanma, dikkat, sesleri, görselleri, dokuları ayırt etme becerisini geliştirme, el-göz-ayak koordinasyonu, sosyalleşme gibi becerilerin sağlanması hedeflenmiştir. Projemiz sayesinde; günlük eğitim akışımızda yer alan müzik, sanat, fen, okuma yazmaya hazırlık, matematik gibi çeşitli etkinlikler duyusal etkinlikler şeklinde ele alınarak gerçekleştirildi. Projemizde Polonya, Romanya ve Tunus'tan proje ortaklarımız bulunmaktadır. Projedeki birbirinden keyifli ve eğitici etkinliklerde öğrencilerimiz hem çok eğleniyor hem de çok güzel ürünler çıkarıyorlar. Link aracılığıyla Proje sırasında çekilmiş resim ve videolara ait sanal sergimizi gezebilir ve izleyebilirsiniz.(https://www.artsteps.com/embed/61e5d51cab22127504e74c8e/560/315)