Su döngüsü STE(A)M projemiz

Okulumuz öğretmenlerinden Bircan ALACABEY ile Fatma BAYRAM ın içinde olduğu projeyle su döngüsü ile ilgili bir STEM projesi ele almaya karar verdik. Daha önce STE(A)M projeleri ile ilgili eğitimlere katıldık. Bu proje ile öğrencilerimizin temas, işbirliği, Eleştirel Düşünme, hesaplamalı düşünme, dijital beceriler, yaratıcılık gibi becerilerini geliştirme fırsatı bulacağına inanıyoruz. Proje, anaokulu Müfredatı ile tamamen uyumludur. Bir dizi faaliyetle ulaşmaya çalışacağımız belirli hedefleri vardır. Bu faaliyetler Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik ( STE(A)M ) konularını kapsar. Konuyla ilgili fikir, deneyim ve uygulamaları birlikte çalışacağımız okullar ile paylaşmaya ve paylaşmaya çalışacağız.

11.02.2023 148

This year we decided to deal with a STEM project for the first time, about the water cycle. We attended relevant training before, about STE(A)M projects. We believe that with this project, our students will have the opportunity to develop skills such as: contact, cooperation, Critical Thinking, computational thinking, digital skills, creativity. The project agrees completely with the Curriculum for the kindergarten. It has specific goals, which we will try to achieve through a series of activities. These activities cover Science, Technology, Engineering, Art, and Mathematics ( STE(A)M ). ΅΅We will try to share and exchange ideas, experiences and practices on the subject, with the schools we will work together.