Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimde İlimizde; Eğitim kalitesiyle örnek olabilen, Daha çok öğrenci kitlesine hitap edebilen, “ İYİ EĞİTİMLE, İYİ BİR GELECEK, MUTLU VE ÜRETKEN ÇOCUKLAR” yetiştiren kendi alanımızdaki en başarılı okul olmak,

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak öz güvenini kazanmış, düşünen, bağımsız kararlar verebilen, geleceğe güvenle bakan, yaratıcı ve özgür bireyler olabilecek çocuklar yetiştirebilmektir.

Başarılar: KURUMUMUZ BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU VE OKUL SAĞLIĞI VE OKULUM TEMİZ SERTİFİKALARINA SAHİPTİR

Saatler: 08:00-18:00
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning, eğlenerek hareket edelim sağlıklı beslenelim, beslenme dostu, okulum temiz, aile okulu, eçep, okulum temiz ve okul sağlığı projeleri uygulanmaktadır.

Telefon - 0224 514 24 50

WEB - https://gemlikzubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - HAMİDİYE MAH. KROM SK. NO 4/2 GEMLİK / BURSA

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Hamidiye mahallesi Krom sok. No: 4/2 Tel/Fax 0224 514 24 50

Adres - HAMİDİYE MAH. KROM SK. NO 4/2 GEMLİK / BURSA

Ulaşım Merkezden yüreme mesafesinde. Manastır mevkiinden otobüs ile ulaşım gerçekleştirilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 500m